Verhoomopalvelut

Verhoiluttamalla vanhan tai vaikka uudehkon huonekalun saat yksilöllisen ja kauniin sisustuselementin kotiisi. Vanhojen huonekalujen kunnostaminen ja uudelleen verhoilu on kierrätystä parhaimmillaan. Esimerkiksi Isovanhempien vanha perintötuoli saa uuden elämän kunnostamalla ja verhoiluttamalla sen ammattilaisen luona.
Teen mm. seuraavanlaisia verhoilutöitä

  • Huonekaluverhoilua perinteisin sekä teollisin menetelmin
  • Sängynpäädyt
  • Sisustustyynyt
  • Veneenpatjat
  • Ulkokalusteet
  • Julkitilaverhoilu (esim. ravintolat, kahvilat, toimistot, kokoustilat)
Huonekaluverhoilu, entisöity keinutuoli uudella verhoilukankaalla

Verhoilun hinta

Jokainen verhoilutyö on yksilöllinen jo lähtökohdat määrittävät usein projektin kokonaishinnan. Lähettämällä kuvan voin antaa alustavan hinta-arvion. Kohteen lähemmän tarkastelun myötä selviää työn laajuus jolloin voidaan antaa lopullinen hinta työlle.

Mistä verhoilutyön hinta koostuu?

Verhoilutyön hintaan vaikuttavia tekijöitä ovat huonekalun kunto, koko, ikä, malli sekä yksityiskohdat. Verhoiltavan huonekalun hinta koostuu työtunneista, materiaaleista(kuten jouset, vyöt, pehmusteet jne.) sekä kankaan hinnasta. Lähetä kuva verhoiltavasta kohteesta sähköpostitse ja saat tarjouksen sekä hinta-arvion kyseisestä huonekalusta. Sopimuksen mukaan teen hinta-arviota myös asiakaskäynteinä.

Puuosien kunnostus onnistuu myös kauttani. Pienet työt pystyn tekemään verhoomollani, isommissa entisöintitöissä käytän yhteistyökumppaneitani. Verhoilutyöt otetaan vastaan verhoomolle ja myös valmis työ on noudettava verhoomolta. Mikäli kuitenkin tarvitset kuljetusapua suuntaan tai toiseen niin sovitaan asiasta yhdessä.

Pyydä tarjous alla olevan lomakkeen kautta(* merkityt kentät ovat pakollisia)